Skurduk Oblekt med blå kant
search
  • Skurduk Oblekt med blå kant

Skurtrasa Oblekt med blå kant

116,00 kr

Skurtrasa tillverkad i 100% lingarn. De som uppskattar våra disktrasor i lin kommer även att gilla skurtrasan som har samma goda funktion. Den är utmärkt som skurtrasa till golvet, halltrasa vid snö, slask och regn, “hundtrasa” efter härliga promenader i skog och mark.

Kvantitet
I Lager

  Leveransvillkor

Fast frakt om 79 kronor inom Sverige. Läs mer under Köp- och leveransvillkor.

  Returvillkor

Se Köp- och leveransvillkor.

Overlocksöm på två sidor och stadkant på två sidor. 50x50cm. Skurtrasan tvättas före första användning för att få bra sugförmåga. Trasan absorberar bra, torkar snabbt så du slipper den sura lukten och den har lång livslängd. Eftersom trasan är tillverkad av naturfiber så kan trasan komposteras när den är förbrukad.
 

Design: Ingela Berntsson

Svenskt Hantverk 
 

Skötselråd: Linne bör tvättas separat vid första tvätten då det kan släppa lösa linfibrer. Blötlägg i ljummet vatten ca 20 minuter före tvätt. Tvättas i maskin 60oC med skonsamt tvättmedel utan optiska vitmedel eller perborater. Kort eller ingen centrifugering och ingen torktumling. Om du inte vill tvätta disktrasan i maskin går den att rengöra genom att den kokas i en kastrull med vatten på spisen. Krympning ca 9%.

Växbo Lin AB
0515
4 objekt

Du kanske också gillar