Emaljmugg Sommaräng svart kant
search
  • Emaljmugg Sommaräng svart kant
  • Emaljmugg Sommaräng svart kant
  • Emaljmugg Sommaräng svart kant
  • Emaljmugg Sommaräng svart kant

Emaljmugg Sommaräng svart kant

235,00 kr
Inkl. moms

Emaljmugg Sommaräng med svart kant – motiv med blommor. Den perfekta muggen för utflykter, picknickar och fika i trädgården.

Kvantitet
I Lager

  Leveransvillkor

Fast frakt om 79 kronor inom Sverige. Läs mer under Köp- och leveransvillkor.

  Returvillkor

Se Köp- och leveransvillkor.

Rymmer ca 3,5 dl

Tål värme upp till 270 grader.

Tål maskindisk

Ca 8 cm hög och väger 150 gram.

Kommer förpackad i en kartong.

Svensk design

 

• Emaljmuggarna innehåller inte nickel eller några farliga ämnen utan följer strikt EU:s direktiv. Fabriken där de tillverkas jobbar aktivt med sitt miljöarbete och kontrolleras ständigt..

• Koppen är tillverkad av vit emaljerad plåt av högsta kvalitet. Den går att diska i diskmaskin, men diska den gärna för hand. Får inte köras i mikrovågsugn.

• Trycket sublimeras, det är en tryckteknik där själva trycket går in i ytan på det föremål trycket ska sitta på. Det ger ett bestående tryck som är helt diskmaskinssäkert.

• Din mugg ska vara emaljerat på hela ut- och insida. Men på insidan av örat når inte alltid emaljen hela vägen, vilket gör att det kan bli lite plåt som är utan färg. Dock gör detta ingen skillnad för muggens funktion, utan det är helt normalt i framställningen av emaljmuggar.

• Själva emaljmuggen tål hög värme men eftersom att trycket värms in i muggen kan det hända att ditt motiv blir suddigt och förstört om muggen utsätts för tex öppen eld under flera minuter. Så varma drycker ja, öppen eld, nej.

 

Det finns många olika kvalitéer på emaljmuggar och dessa är av premium kvalitet, vilket betyder dubbla lager emaljeringar och en hållbarare produkt, Muggarna väger mellan 140-150 gram och många andra på marknaden väger bara 90 g och är så tunna att de lätt går sönder.

Emaljmuggar är handgjorda och det betyder att alla har ett unikt utseende och att de inte är perfekta som en keramikmugg. Den svarta kanten är handmålad, så den är inte perfekt som en maskinmålad. Trycket bränns i Halmstad med miljövänliga färger.

Emaljmuggarna innehåller inte nickel eller några farliga ämnen utan följer strikt EU:s direktiv. Fabriken där de tillverkas jobbar aktivt med sitt miljöarbete och kontrolleras ständigt.

Under emaljen har du en mugg i rostfri plåt. Så även som du tappar muggen och emaljen råkar försvinna fläckvis så kan du använda muggen ändå. Var inte ledsen om du tappat muggen och emaljen gått sönder - då syns det att den är använd och att den har levt.

Anna Göran Design
3142
6 objekt